top of page

Annelies Hovestad

Annelies pasfoto sept 2018.jpg

Waar kan ik u mee helpen

Missie: Iedereen ontwikkeld op een plek die bij je past.

 

Ontdekken van talent en richting in ontwikkeling

Ontdekken welk talent je in jouw loopbaan wilt gaan ontwikkelen.

Aan de hand van de TMA methode help ik mensen om bewust te worden van natuurlijk aangeboren talenten. We onderzoeken in hoeverre dit talent ontwikkeld of ontwikkelbaar is. We onderzoeken jouw ideale werkomgeving, wat  heb jij nodig om je op eigen tempo en in eigen stijl deze talenten verder te ontwikkelen.

 

Loopbaancoaching

In een traject van meestal 6 gesprekken help ik twintigers met loopbaanvragen. Met behulp van praktische oefeningen, plaatjes en een gedegen terugblik op hun kindertijd. Ik onderzoek de invloed gezin, familie en omgeving en koppel deze met jou aan je ware talenten, interesses en mogelijkheden. Toegankelijke praktische coaching gericht op jouw loopbaantoekomst.

 

Studiekeuzecoaching

Als jongere is het soms moeilijk om een keuze te maken voor de toekomst. Kiezen voor een studie vraagt om zelfinzicht. Kiezen voor een studie vraagt om trots zijn op wie je bent, wat je wilt en wat je wel/niet kan. Als jongere heb je hier niet altijd een goed beeld van. Als jongere is het nog moeilijker soms om dit te koppelen aan een studie. Ik help hierbij en maak kiezen voor een studie weer behapbaar en overtuigend.

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page