top of page

Marja van Solkema 

Organisatie ontwikkelaar, trainer en coach

Foto Marja DSC06888 - Version 2.jpeg

“Bijdragen aan een betere wereld, betekent voor mij: mens en organisatie begeleiden om dát te doen wat inspireert en motiveert.
De basis hiervoor is zelf-ontplooiing: wat doe je om je droom te realiseren en voor/met wie?”

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Waar kan ik u mee helpen

 

Veranderingen in uw organisatie

Continue ontwikkelen van mens en organisatie staan hoog op uw agenda. U wilt samen met uw medewerkers het succes van de organisatie vergroten door samen de volgende stap vorm te geven. Ik ondersteun u door samen met u het proces op te zetten, waarin ik uit ga van zelfstandige professionals, die verantwoordelijkheid nemen voor hun functioneren.

 

Teamontwikkeling

Het succes van een team wordt bepaald door verschillende factoren: positionering in de organisatie, focus / doel / droom, samenwerking, persoonlijke ontwikkeling van de team leden. 

Afhankelijk van de behoefte van het team creëer ik in een aantal teamsessies bewustwording van de eigen rol in relatie tot het team, het team-doel en de activiteiten van het team. Een persoonlijke aanpak waarin ook de talenten en uitdagingen van de teamleden in persoonlijke begeleiding vorm krijgt.

 

Ontwikkelen van medewerkers - coachen

Continue ontwikkelen van de organisatie vraagt veel van de individuele medewerker. Meer nog dan voorheen is er de uitdaging om continue bewust te zijn van de eigen rol in relatie tot de bedrijfsdoelen en de eigen toegevoegde waarde. Ik begeleid medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling met betrekking tot eigen plek, grenzen bewaken, doelend stellen vanuit eigen waarde. 

bottom of page