top of page

Nettie Wester 

Ontwikkelaar spelsimulaties, trainer en coach

Nettie lid 4.jpg

“De energie die vrij komt tijdens een game vind ik geweldig. Het is mooi om te zien dat elke game nieuwe inzichten biedt, in jezelf, in je teamgenoten en in de dynamiek die binnen het team speelt.”

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Waar kan ik u mee helpen ?

 

Ondersteunen van veranderingen in uw organisatie

Verandert u de interne processen, is er sprake van een fusie of een reorganisatie?  U kunt met een spelsimulatie uw medewerkers laten ervaren wat de verandering inhoudt.

 

Het gesprek aangaan

Sommige onderwerpen zijn niet zo eenvoudig over te brengen. Het gaat om bewustwording en inzicht. Een spelsimulatie plaatst u in de situatie. Vanuit de ervaring vindt het gesprek plaats.

 

Teamontwikkeling

Waar staan het team en waar willen we naartoe?  De eerste stap is bewustwording binnen het team van de grootste uitdagingen. Daarna staat het team voor de taak om te veranderen. In beide gevallen is het inzetten van spelsimulaties of andere ervaringsgerichte vormen erg effectief.

 

Gamification

Games en spelonderdelen helpen om mensen in beweging te krijgen en om het plezier te vergroten. Een hei-dag ondersteunen met gamification maakt het memorabel. De dag blijft zo nog jaren in het geheugen.

 

Coachen

Zowel teams als individuele medewerkers kunnen af en toe een spiegel gebruiken. Een buitenstaander die anders kijkt en daardoor de bestaande patronen kan duiden en helpen doorbreken.

 

Specialismen

Ontwikkelen van ervaringsgerichte interventies zoals spelsimulaties en serious games.  Workshops: spelvormen, acquisitie door professionals, Lego Serious Play en Belbin spelenderwijs.

 

Op m'n lijf geschreven

Het ontwikkelen van een spelsimulatie voor een specifiek doel is mijn grote passie. Mijn bedrijfskundige achtergrond helpt me bij het analyseren van de huidige situatie, het ontwerpen van de mechanismen die in het spel worden ingezet en het kloppend maken van de beleving.

Mijn coach opleiding maakt het mogelijk om het spel te begeleiden, te zorgen voor de benodigde diepgang en het vervolg traject te verzorgen.

Ik lever een totale oplossing en mijn klanten voelen zich ontzorgd.

 

Mijn droom

Mensen plezier en voldoening in hun werk laten ervaren.

Begrip kweken tussen mensen, afdelingen en organisaties, zodat er vruchtbare samenwerking ontstaat.

Mensen inspireren te genieten van het leven, het werk en andere mensen.

bottom of page