top of page

Merel Fisher

Budgetcoach

Merel Fisher 0 (1).jpg

Een opgeruimde en inzichtelijke administratie geeft een opgeruimd hoofd, 

Mijn droom

Een eenvoudiger en goed werkend (wettelijk) systeem voor mensen, die niet financieel zelfredzaam zijn.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Waar kan ik u mee helpen ?

 

Inzicht in uw huishoudbegroting

Heb je als particulier of ZZP-er hulp nodig bij de financiën en administratie? Ben je het overzicht kwijt en lig je er ’s nachts wakker van? Blijf er niet mee rondlopen en vraag hulp.

 

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om zijn of haar eigen administratie inzichtelijk te krijgen en te houden. Financiële problemen, betalingsachterstanden hiervan  beïnvloeden het dagelijkse functioneren en de gezondheid. Tijdig adequaat handelen bij financiële problemen zijn dan noodzaak.

 

Expertise

Mijn doel is mensen financieel zelfredzaam te maken en houden, zodat er mentale rust is.

Mijn expertise is, zowel voor ZZP-ers als particulieren - inzicht bieden in de (huishoud)begroting, het helpen bij het maken van een budget, vooral als het leven even tegenzit zoals bij een scheiding, ontslag of faillissement.

 

ZZP-ers

Voor ZZP-ers gelden andere regels mede door een wisselend maandinkomen. En er is vaak weinig tijd over om naar de bedrijfsvoering te kijken. De problematiek van een gemiddelde ZZP-er: tijd, overzicht en kennis van administratie.

 

Korte, middellange en lange termijn

Wat als er een grote klant wegvalt? Zijn privé en zakelijke financiën goed gescheiden? Hoe zit het met mijn reserves? Het doel is overzicht te creëren, niet  alleen op de korte, maar ook op de lange termijn.

bottom of page