top of page

Gilde Plus werkt samen met maatschappelijke organisaties. Er zijn drie steden die meedoen. In Den Haag samen met de Voetbalverening SVV, Eindhoven Parktheater en in Heerlen samen met buurthuis ButtingInn en Cultuurhuis. 

PARK logo rood oranje.png

Gilde Plus Parktheater

Het Parktheater Eindhoven heeft voortdurende aandacht voor innovatie, experimenten en zoekt continu naar betekenis in de raakbare samenleving: een inspirerende, inclusieve, delende en helende samenleving. Met Gilde Plus borduurt het Partheater Eindhoven voort op het concept en de community van Net(Anders)Werken met werkplekken en workshops voor flexwerkers.

Elke laatste vrijdagmiddag vanaf 12:00 uur ontmoeten de (aspirant-)leden van Gilde Plus Parktheater elkaar voor een lunch in restaurant in het Parktheater of in Pand P aan de overkant. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig. 

Einhoven
logo-hoeskamer-butting-inn.webp

Gilde Plus Heerlen

Maandagmiddag, vanaf 13:00 uur kunnen (aspirant-)leden van Gilde Plus met elkaar kennismaken in het Cultuurhuis. In Butting-Inn elke woensdagochtend vanaf 09:30 uur.

Den Haag
logo svv.jpg

SVV Gilde Plus

Voetbalvereniging SVV is een bruisende vereniging met ruim 800 leden. SVV is tevens buurthuis van de toekomst. Dat betekent dat een maatschappelijke organisatie zich breder wil orienteren en een breder aanbod met meer maatschappelijke activiteiten naast de kernfunctie gaat aanbieden. GIlde Plus past prima binnen deze visie.

Iedereen is welkom, aanmelden is handig via Jacques@gildeplus.nl

Heerlen
bottom of page