top of page

Jaap Lageman

project- en programma

manager

Jaap Lageman 0.jpg

Ik geloof heel erg in ‘samen’ in plaats van ‘ieder voor zich’. Vanuit die gedachte weet ik dat er - waar je ook kijkt - heel veel kennis en ervaring is. Deze kennis wordt helaas niet altijd optimaal benut.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Waar kan ik u mee helpen ?

 

Een vernieuwende frisse blik

Hoe spelen bedrijven en organisaties in op de steeds maar sneller veranderende wereld? En voor welke maatschappelijke uitdagingen staan we daarbij? En op welke kansen kan worden ingespeeld?

 

Trendonderzoek

Krijg weer een frisse blik

Voldoen jouw producten, diensten of processen nog wel aan de eisen en wensen van klanten nu en in de nabije toekomst? Door de hectiek van de dagelijkse drukte heb je vaak geen tijd om daar eens uitgebreid bij stil te staan. Daar kan ik bij helpen. Je krijgt weer een frisse blik en kunt daar naar handelen.

 

Business development

Speel in op nieuwe kansen

De veranderende wereld biedt ook nieuwe kansen. Pakketdiensten floreren door de ontwikkeling van online shopping als nooit tevoren. Biedt de nieuwe wereld ook kansen voor jouw bedrijf? 

 

Als project- en programmamanager heb ik veel ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en deze integreren in je bestaande organisatie. Op deze wijze draait je bedrijf door en speel je toch in op nieuwe kansen.

 

Burgerinitiatief en proeftuinen

Benut de kracht in de samenleving

De roep om efficiency kan heel terecht zijn. Niemand is voorstander van geldverspilling. Maar bezuinigingen uitvoeren met de kaasschaaf en alles een beetje minder doen levert lang niet altijd het beste resultaat. Drastisch anders kijken is soms nodig. Bijvoorbeeld: het gebruik maken van kennis, kunde en initiatieven van burgers kan vaak veel geld besparen. Door mijn ervaring als programmamanager bij diverse proeftuintrajecten en met mijn frisse blik voeg ik veel waarde toe.

 

Specialisme

Conceptontwikkeling, projectmanagement, marketing- en communicatie, new business development, strategie (business model canvas methode)

 

Op m'n lijf geschreven

concepten bedenken en realiseren, mensen inspireren, brainstormen, sparren, projectgericht werken, mensen met elkaar in contact brengen, coalities smeden, de wereld een stukje mooier maken

bottom of page