top of page

Linda Tran 

Eigenwijs communicatie adviseur

Linda_edited.jpg

Mijn motto is: Durf te vragen. Nee heb je, ja kun je krijgen.

Waar kan ik u mee helpen ?

 

Sparring partner

Ik denk met je mee en heb een verfrissende en directe kijk op communicatie, concepten en projecten. Er zijn geen problemen in mijn ogen, wel oplossingen. Dus heb je een vraag, maakt niet uit hoe breed, ik kan je verder helpen.

 

Open minded, erg veelzijdig en zie altijd het onmogelijke

Ik ben open minded, erg veelzijdig en zie altijd het onmogelijke. Waar men opgeeft ga ik juist door. Noem het eigenwijs, dat weet ik van mezelf. Maar dit is mijn manier om verder te komen in het leven en dat werpt zijn vruchten zeker af als ik naar mijn CV en drukbezette agenda kijk. 

 

Netwerken

Ik heb een groot netwerk in startups, retail, hospitality, muziek, events en op beursgebied. Ik kan jou verder helpen in het onderhouden van contacten. Men zegt vaak over mij dat ik een gunfactor heb en men werkt graag samen met me.

  

Specialismen

Beleggen, technische analyse, conceptontwikkeling, project- en eventmanagement, marketing- en communicatie, public relations, content creator, social media, lean ondernemen, hospitality en retail.


Op m’n lijf geschreven

Concepten bedenken en realiseren, influencen, brainstormen, sparren, verbinden, leiding geven, gastvriendelijk zijn, ondernemen, content creëren.


Mijn sleutel tot succes

Ik zie het onmogelijke gebeuren, ben altijd enthousiast en vol energie. Dit is aanstekelijk, maar ik kan ook erg duidelijk en zakelijk zijn en goed voor de vertegenwoordigde partij opkomen indien nodig. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page