top of page
webGilde_vlinder.png

De Tangram aanpak

 

Door onze diversiteit en ervaring binnen de Gilde Plus groep van 50 professionals kunnen we een goed en breed aanbod aanbieden.

Werkend vanuit zeven  werkgebieden. ​Ons beeldmerk, de tangram symboliseert dit.  

Met de talenten en competenties van onze leden kunnen we voor elke vraag maatwerk bieden. 

webGilde_ blauw.png

Ambacht

Wij maken dingen met onze handen. Gilde Plus biedt ruimte voor professionals die een ambacht (handwerk) aanbieden, zoals fotografen, filmmakers, ontwerpers, kunstenaars. 

webGilde_licht blauw.png

Innovatie en R&D

Wij zijn sterk in innovatie en het begeleiden van professionals en organisaties in innovatie trajecten. Kernwoorden zijn bijvoorbeeld: social design, agile werken en artificial intelligence.

webGilde_rood.png

Administratief en Logistiek

Primaire processen moeten goed verlopen. Wij ondersteunen hierin door: werkprocessen in kaart te brengen en te zorgen voor logistieke optimalisatie maar ook het selecteren en implementeren van ICT software.  

webGilde_roze.png

Communicatie, verkoop en marketing

Wij bieden een commerciële mix aan van onderzoek, planvorming en uitvoering. 

webGilde_grijs.png

Onderzoek

Onze focus ligt op onderzoek over maatschappelijke vraagstukken en het vormen van nieuwe visies op de inrichting van de samenleving. Onderwerpen als: netwerkanalyse en duurzaamheid.

webGilde_groen.png

Sociale Innovatie

Door de grote maatschappelijke betrokkenheid van de leden ontwikkelen we met kennis en passie tal van nieuwe concepten om multidisciplinaire vraagstukken aan te pakken, bijvoorbeeld op het gebied van participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

webGilde_mint.png

HRM, leren en ontwikkelen

Leren en ontwikkelen van professionals is cruciaal voor een onderneming. Leden van Gilde Plus kunnen daaraan een goede bijdrage leveren door hun werkervaring van zo'n 25 jaar. Verder hebben we ook specifieke HRM expertise in huis.  

bottom of page