Kantoor

Zeestraat 100

2518 AD  Den Haag

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

Agenda

Donderdag 21 nov Braingame door Chantal van den Berg

Wat als je zou kunnen voorspellen hoe een gesprek zal eindigen? Wat als je precies weet wat je moet zeggen, zodat mensen je automatisch volgen? 

 

16 januari 2020 Loes Vialle en Nettie Wester, Perspectief wisselen

Dingen zien er van een andere kant anders uit. Dit geldt voor fysieke objecten en ook voor overtuigingen. Onderzoek je eigen waarheden en ontdek de andere kant van de medaille.

6 februari 2020 Tanya Bakker &  Robert van Lieshout , Durf te leiden

Wat valt je op als je aan een inspirerende leider of collega denkt? Wat maakt dat die persoon jou inspireert? En wat kun je doen om zelf een inspiratie te zijn voor anderen?

16 nov IKEGAI Duurzame wereld 

We hebben als mens een inherente wens om deel uit te maken van iets dat groter is dan onszelf. Het is een diepe wens om een positieve impact te hebben op een andere persoon, onze community of de wereld. 

20 nov IKEGAI workshop WHY 

Mensen als Steve Jobs en Martin Luther King allemaal hun WHY als basis nemen. Zij inspireren mensen door te vertellen waarom ze doen wat ze doen, en zijn daardoor invloedrijk en succesvol. Ook jij kan mensen op deze manier inspireren. 

.

29 nov Hack your workday

Hoe zorg je ervoor dat je je doelen bereikt en je niet constant laat afleiden door drukte van alledag? Hoe haal je meer uit jezelf en ga je beter om met de uitdagingen die op je pad komen?