top of page

Karim Idrissi 

Jurist 

karim.jpg

“Mijn motto is Net(Anders)Werken. Ik verbind mensen en organisaties met elkaar. Liefst met nieuwe expertise/ netwerk combinaties. ”

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Waar kan ik u mee helpen ?

 

Kansen leren kennen.

Iedereen heeft specifieke kennis en kunde. We weten vaak niet eens hoeveel we weten of kunnen. Een gesprek met een buitenstaander kan heel verhelderend werken. Vaak wordt onze toegevoegde waarde pas zichtbaar doordat anderen ideeën aandragen die ons vooruit helpen.

 

Expertise/ netwerkcombinaties

Binnen de marketing wordt gepraat over product/ marktcombinaties. Mijn expertise is denken en doen in nieuwe expertise/ netwerk combinaties. Bijvoorbeeld: Een theater dat opeens ook geschikt is elke werkdag ruimte te bieden voor flexwerkers.

 

Netwerkmanagement

Netwerken zijn belangrijk. We kennen vaak meer mensen dan we ons bewust zijn. Slim netwerken is meer dan een truc of een vaardigheid. Ook een way of life die iedereen op zijn manier kan invullen. Daar help ik graag bij.

 

Vraagstukken moeten lukken

Maatschappelijke vraagstukken boeien me meer en meer Goed onderwijs, meer mensen aan het werk, duurzame oplossingen. Als de burgers zelf aan de slag willen en mogen, dan doe ik graag mee.

 

Projectmanagement met meer lagen

Ik ben graag projectleider van projecten met meer kanten, multidisciplinair, diverse doelgroepen etc. Mijn ervaring met fondsen en subsidies kan soms een uitkomst bieden.

bottom of page