top of page

Nicole Segers 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facilitator en ontwerper creatieve sessies en serious games

Nicole Segers.jpg

“Duurzaamheid met een lach”

Omdat  klimaat-doelstellingen te belangrijk zijn om alleen maar serieus te nemen.

 

Ik geloof in de kracht van authentieke mensen in co-creatie en in de kracht van spelen.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Waar kan ik u mee helpen?

 

Bewustzijn en visievorming

Ik verdiep me in de ideale wereld waarin we op de juiste wijze omgaan met onze planeet en met elkaar. Met deze inzichten ontwerp en faciliteer ik spellen en creatieve sessies die deelnemers uitnodigen deze ideale wereld expliciet te maken, te delen, mee vorm te geven en te gaan leven.

 

Gedragen strategie en circulaire processen

Human Centered Design Thinking, Dragon Dreaming en de Backcasting methode zijn hele fijne instrumenten om met een groep te werken aan een droom en een strategie, op zodanige wijze dat iedereen weet van zichzelf en van elkaar: “wat wil ik?” en “wat draag ik bij?”. Vanuit deze gezamenlijke en gedragen droom werken we aan een actieplan met concrete stappen. Daar hoort uiteraard het vieren van het succes bij, zodat ook weer nieuwe inzichten  en dromen ontstaan voor het vervolg.

 

Spelen

Spelenderwijs leren we het meest. Leren door te doen, fouten maken en experimenteren. In beweging komen met je lijf staat garant voor het in beweging komen in je hoofd. Serious games zijn uitermate geschikt voor het samen sneller bewerkstelligen van beweging naar een ideale samenleving.

bottom of page