top of page

Fleur van Rijn

Fondsenwerving en (project) management

Fleur van Rijn 0 (1).jpg

In de samenwerking met specialisten leert iedere partij zijn beperkingen te accepteren en toch het gewenste eindresultaat te bereiken

Waar kan ik u mee helpen ?

 

Op zoek naar fondsen?

Om uw doelen te realiseren is inzicht in het dichte woud van stichtingen, overheden en andere instanties een eerste vereiste. Het vinden van de meest geschikte financiering vraagt het uiterste van uw beoordelingsvermogen. Dan komen nog kerndoelen, organisatiekosten en praktische haalbaarheid aan de orde. Wie niet volledig in deze materie is ingevoerd, komt voor een onmogelijke opgave te staan.

 

Mijn specialisme

Het snel doorzien van de situatie, het herkennen van de hulpvraag. Op basis van mijn ervaring ben ik in staat de inhoudelijke vraag van de klant direct te koppelen aan de uitgangspunten van de meest geschikte fondsen.

 

Mijn netwerk

Het zakelijk culturele veld is bekend terrein. Als verbinder en matchmaker vind ik snel de juiste persoon. Het antwoord op uw vraag wordt helder geformuleerd. Samen brengen we het plan tot in detail in overeenstemming met de voorwaarden van het fonds, zonder de inhoud geweld aan te doen.

 

Winst?

In tijd, geld en eindresultaat. Een serie voordelen, die het uiterst aantrekkelijk maakt een eerste gesprek met mij aan te gaan. U brengt uw doel dichterbij en uw aandacht blijft gericht op uw primaire activiteiten.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page