top of page

Ron Kleijn

Sociaal ondernemer

Ron Kleijn 0.jpg

“Mijn motto is De ketting is zo sterk als de zwakste schakel.

Een schip is veilig in de haven, maar zijn schepen daarvoor gebouwd?

Jij ziet dingen en zegt Waarom? Ik droom over dingen en zeg Waarom niet!

Waar kan ik u mee helpen ?

 

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel

Voor sommige leidinggevende is het bijzonder lastig om personeel te betrekken bij het bedrijf of bij hun doelstellingen, terwijl ze wel graag willen dat het personeel echte medewerkers zijn, mensen die meewerken aan het succes en de doorontwikkeling van het bedrijf.
Ik help het ervaren gedrag van de leidinggevende  dusdanig te veranderen dat het direct invloed heeft op de klant, de processen en de medewerkers. Zo wordt de prestatie van elke solist binnen het bedrijf beter met als gevolg dat het collectief beter wordt.

 

Jij ziet dingen en zegt Waarom? Ik droom over dingen en zeg Waarom niet!

Mijn naam is Ron Kleijn, geboren in 1963. Ik heb vele jaren ervaring als leidinggevende in de supermarktbranche, waar ik de factor mens altijd als belangrijkste heb ervaren. Met deze praktische ervaring en de opgedane kennis geef ik graag advies en trainingen om samen het maximale uit een bedrijf, afdeling, team of individu te halen.

 

Een schip is veilig in de haven, maar zijn schepen daarvoor gebouwd?

Vanuit de probleemstelling van de opdrachtgever gaan we gezamenlijk op weg naar de oplossing.
Met een beproeft programma zullen we de processen en eventuele medewerkers weer richten op de “echte” visie. Door een simpele, recht door zee aanpak en door middel van vragen, luisteren, samenvatten en confronteren  zal het denkproces gestimuleerd worden om tot nieuwe of vernieuwde inzichten te komen. Waardoor de vaak vastgeroeste patronen en werkwijzen over boord zullen worden geworpen en men bereid zal zijn om een nieuwe koers te varen.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page