top of page

Aanbod voor werkzoekenden

 

 

Werkgemeenschap; Elke werkzoekende krijgt een coach vanuit Gilde Plus.

 

Gilde Plus biedt werkzoekenden een vertrouwde omgeving waar men zich gewaardeerd voelt. Elke vrijdag is er b.v. een inlooplunch. Tussendoor overleg en coaching is altijd mogelijk. Kortom, we bieden een netwerk van professionals met een welwillend oor en regelmaat!

shutterstock_725507023.jpg

Kwaliteiten ontdekken; werken vanuit vertrouwen

 

Elk lid van Gilde Plus, dus ook werkzoekenden, maken een POP, een persoonlijk ontwikkelplan. Hierin staan: persoonlijk verhaal, sterke punten en ontwikkelpunten en een actieplan. Dit POP wordt regelmatig binnen de Gilde Plus gemeenschap besproken, zodat het geen papieren oefening blijft.

Extra kennis opdoen; vakmanschap laten zien

 

Werkzoekenden kunnen (gratis) deelnemen aan inhoudelijke workshops over allerhande onderwerpen, zoals presentatietechnieken, werken met social media etc..

We hebben twee soorten bijeenkomsten, namelijk de maandelijkse bijeenkomsten en de workshops die binnen de Gilde Plus groep gehouden worden. In overleg met de uitkeringsinstantie kunnen werkzoekenden ook meedoen met projecten. Met als voordeel dat hun ervaring zichtbaarder wordt, zelfvertrouwen groeit en netwerken aangeboord worden. Verder kunnen werkzoekenden elke maand (de eerste dinsdag van de maand) meedoen met de bijeenkomsten van In Between Café in Pand P.

 

Ondersteuning bij netwerken en solliciteren; werk vinden doe je niet alleen

 

We geven ook praktische ondersteuning

 

  • Check van CV en sollicitatiebrieven

  • Ondersteunen bij zoeken binnen vacatures

  • En vooral ook kansen in de arbeidsmarkt vergroten door gezamenlijke netwerken, waaronder netwerken van het Parktheater

 

 

Kom kennismaken, vul het contactformulier in!

bottom of page