top of page

Jos Hazebroek
 
"Het welzijn der mensheid, haar vrede en veiligheid zijn onbereikbaar, tenzij haar eenheid blijvend tot stand is gebracht." 

Bahá’u’lláh

jos hazebroek.jpg

Waar kan ik u mee helpen ?

 

Mijn missie

Graag werk ik aan de realisatie van een vreedzame samenleving via maatschappijopbouwende activiteiten bestaande uit betekenisvolle, bemoedigende gesprekken, kinderklassen, jeugd groepen, leerkringen, meditatieve bijeenkomsten en daarvoor benodigde organisatorische en bestuurlijke acties.

Waarom doe ik, wat ik doe?

Serieus blijven werken aan de toekomst van onze samenleving is belangrijk. In de wereld waarin wij leven wordt veel geleden en ze gaat gebukt onder polarisatie en tweedracht. Ik wil bouwen aan een nieuwe wereld, waarin mensen in harmonie met elkaar leven en waarin geen plek is voor armoede en oorlog. 

 

Om een nieuwe wereld te bouwen moeten we beginnen bij onze eigen gemeenschap. Ik wil werken aan materiële en geestelijke groei in mijn buurt, wijk, stad. Materiële vooruitgang voor alle mensen is niet haalbaar als we niet ook geestelijke vooruitgang boeken. Zonder spiritualiteit wordt een aantal mensen rijk terwijl de rest voortleeft in armoede. Om als gemeenschap deze doelstellingen te bereiken moeten we ons verenigen, rechtvaardig handelen, samenwerken, vrijgevig, eerlijk, vriendelijk en betrouwbaar zijn.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page