top of page

Jenny Bemelmans - Kinds
 
Lach-coach & Contactclown

jenny.jpg
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Waar kan ik u mee helpen ?

 

Lachen zonder reden. Het is verkwikkend om te ontdekken dat je niet naar een cabaretvoorstelling in het theater hoeft te gaan om te kunnen lachen. Als lachyoga-coach neem ik jou mee in de wereld van de lach. Gewoon omdat het kan.

 

Kinderen lachen in hun spontaniteit zo’n 300X per dag. Volwassenen (glim)lachen nog maar 15X, waarvan 2/3 omdat het sociaal wenselijk is. Terwijl lachen zoveel positieve effecten heeft, dat je eigenlijk veel vaker op een dag zou kunnen lachen.

 

Tijdens workshops en energizers laat ik je ervaren wat de lach met jou, je team of groep doet. Geschikt als teambuilding, teamuitje, familie-uitje, vrijgezellenavond of buurtactiviteit. Het vergroot je werkplezier, de sociale cohesie en geeft gewoon een goed gevoel.

 

Vanuit mijn zorgachtergrond stimuleer ik zorgverleners en mantelzorgers om ook met de lach en humor tijdens het werk aan de slag te gaan. Benader de persoon met dementie of NAH eens vanuit een andere invalshoek. Het zal verrassende effecten opleveren om een situatie met een lach en humor te kunnen relativeren.

😊 wees de reden dat iemand lacht vandaag en begin met de persoon in de spiegel

bottom of page