top of page

Anton ten Westenend
 
Verbinder & Verschilmaker

foto Anton ten Westenend 1670576607991.jfif
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Waar kan ik u mee helpen ?

 

40 Jaar ervaring met ABC

Ik help mensen en organisaties om hun functioneren te verbeteren. Met Advies, Begeleiding en Coaching. Met kennis en kunde uit marketing, communicatie en andere disciplines.

Ik heb veel ervaring met het ontwikkelen mensen en organisaties die willen of moeten veranderen. Opgedaan in allerlei functies bij de meest uiteenlopende organisaties en projecten.

Met 25 jaar ervaring als zzp-er ben ik gewend om het verschil te maken - op zoek naar toegevoegde waarde. Met oog voor de menselijke maat. En gericht op resultaat.

Wat

Stapsgewijs van plan naar aanpak. Duidelijke en haalbare doelen zijn onmisbaar om iets in beweging te krijgen. Daarvoor is een plan nodig – om vervolgens werkende weg – aan de slag te gaan met praktische stappen. En zo te ervaren wat wel/niet werkt en wat beter/anders kan moet.

Te beginnen met vragen als: Wat wil en kun jij? Wat kan beter/anders? Waar sta je nu en waar wil je over tien jaar staan? Welke dromen en doelen heb je – en wat is nodig om die te bereiken?

Hoe

Door een goede kennismaking leren we elkaar kennen. Zo ontdekken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wat jij wilt en wat ik jou kan bieden.

Waarom ik doe wat ik nu doe

Na 40 jaar werkervaring (van Open Universiteit tot de Maasai en van gevangeniswezen tot filharmonisch orkest) waarvan 25 jaar als zelfstandig en onafhankelijk ondernemer deel ik graag kennis en inzichten. Door samen kennis te maken leer en ontwikkelen we elkaar.

Dankzij mijn achtergrond in communicatie (verbinden, betrekken en meenemen) en marketing (afstemmen en analyseren) heb ik veel gezien en geleerd. In de praktijk en ook uit de theorie.

De laatste jaren kom ik steeds meer en vaker tot het inzicht waar het echt om gaat. Brede welvaart, welzijn, meer geluk voor meer mensen – om maatschappelijk rendement of impact. Om de wereld een beetje beter maken. Hier en nu.

Kennismaken?

Wil je meer weten? Bel 0621866097 of mail naar anton@tenwestenend.nl – volstrekt vrijblijvend – voor een persoonlijke kennismaking. Of loop eens binnen bij een van de GildePlus bijeenkomsten.

bottom of page